Aktuellt

Påbörjade min coachutbildning hos Akademi Coachstjärnan https://www.coachstjarnan.se/ med en fem dagars intensiv första period den 2:a januari 2020. Nästa period är i slutet av mars. I början av april går jag två dagar om ACT och i maj fem intensiva dagar i Certifikatutbildning för att bli ICF Certifierad Coach 2020. Dess förinnan behöver jag förutom att klara alla hemuppgifter – första är 19.1, coacha 100 timmar på övningsklienter (i början kostnadsfritt, sedan till ett allt högre pris), bli coachad, ha en mentor, klara tentamen m m. En intensiv vår har precis börjat efter en intensiv höst då jag klarade av två parallella utbildningar. Men … kul är det och än går det att lära sig nya saker.

… och så kom Covid och allt flyttades från ett stort rum på Hälsingegatan i Vasastan till Zoom. Det går det med och vi har intensiv kontakt via mejl, FB-grupper, mobil, FaceTime/WhatsApp m m. Har sedan dess ett köpt Zoom-konto, ett proffsigt bokföringsprogram (Fortknox), en extern mikrofon (den interna dog (Nikabe)) och en webbkamera (Logitech HD 1080p) på min stora skärm. I höst behöver vi skaffa en ny skrivare/skanner/kopiator samt en bättre kontorsstol – den jag sitter i har 15 år på nacken. Skrivaren säkert 10.

Nästa period blev i juni. Medan jag påbörjade certifieringsutbildningen i maj = 8 dagar + 2 dgr ACT och en påbyggnadsutbildning: Transformational Coaching. I november går jag utbildning till Certifierad Sorgbearbetare. Sedan ska jag vara klar och börja arbeta med riktiga klienter. Filar på min presentation ang specialintressen och prefix, kommer när den känns klar samt erbjudanden om paketpriser.