AktuelltLösningsfokuserad coaching– liv & ledarskap – sorg – hälsa

Jag är fr o m 21.01.2021 ICF Associate Certified Coach, ACC och var valt lösningsfokuserad coaching som min främsta modell inom livs- och ledarskap. Sorgbearbetning. Och hälsa-kost-näring.

Lösningsfokuserad coaching * 1.15                                             
paketpris om 10 ggr * 1.15                                                                           

PQ Coach Mental Fitness
En sex-veckors utbildning på amerikanska                    
App: Mäter din PQ-status = fem * 2 minuters övningar per dag + 1 timmes föreläsning per vecka + bokinläsning kapitel 1-8 – ett kapitel per vecka.
Jag leder ett ca 30 minuters podmöte via Zoom med gruppen (ca 5 personer) varje vecka samt en timmes gruppcoaching innan och efter utbildningen. Börja med att göra sabotörtestet: https://www.positiveintelligence.com/assessments/
Då detta är min första PQ-grupp erbjuder jag ett väldigt lågt Covid-pris. Utbildningen kostar normalt U$995. Efter grundutbildningen kan du stanna kvar med apptjänsterna mot en viss kostnad – 20-30 dollar beroende på nivå – Maintenance eller Grow – https://www.positiveintelligence.com/program/, eller avsluta. Vi är endast två svenskor som gått denna utbildning hittills av professor Shirzad Chamine – kolla YouTube TED-Talk.

Sorgbearbetning – pedagogisk metod med 40 års erfarenhet                    
8 ggr (ca 17 timmar) – ett billigare paketpris inkl boken för de fem första klienterna. OBS! Ett helt program om/för förluster, inkl mejlade hemövningar samt bokläsning innan. Inte för dem som behöver det, men för dem som vill lägga ner det systematiska arbete som krävs.

Hälsorådgivning * 1.15         
paketpris om 10 ggr * 1.15

MyMapping
En komplett kartläggning av dig, ditt liv, din framtid – 12 ggr á 1.15 

Återkom gärna för mer information om varje del.

—————————————————-

Påbörjade min coachutbildning hos Akademi Coachstjärnan https://www.coachstjarnan.se/ med en fem dagars intensiv första period den 2:a januari 2020. Nästa period är i slutet av mars. I början av april gick jag två dagar om ACT och i juni fem intensiva dagar i Certifikatutbildning för att bli ICF Certifierad Coach 2020. Dess förinnan behöver jag förutom att klara alla hemuppgifter – första är 19.1, coacha minst 100 timmar på övningsklienter (i början kostnadsfritt, sedan till ett allt högre pris), bli coachad, ha en mentor, klara tentamen m m. En intensiv vår har precis börjat efter en intensiv höst då jag klarade av två parallella utbildningar. Men … kul är det och än går det att lära sig nya saker.

… och så kom Covid och allt flyttades från ett stort rum på Hälsingegatan i Vasastan till Zoom. Det går det med och vi har intensiv kontakt via mejl, FB-grupper, mobil, FaceTime/WhatsApp m m. Har sedan dess ett köpt Zoom-konto, ett proffsigt bokföringsprogram (Fortnox), en extern mikrofon (den interna dog (Nikabe)) och en webbkamera (Logitech HD 1080p) ovanpå min stora skärm. I höst behöver vi skaffa en ny skrivare/skanner/kopiator samt en bättre kontorsstol – den jag sitter i har 15 år på nacken. Skrivaren säkert 10.

Nästa period blev i juni. Medan jag påbörjade certifieringsutbildningen i maj = 8 dagar + 2 dgr ACT och en påbyggnadsutbildning: Transformational Coaching. I november går jag utbildning till Certifierad Sorgbearbetare. Sedan ska jag vara klar och börja arbeta med riktiga klienter. Filar på min presentation ang specialintressen och prefix, kommer när den känns klar samt erbjudanden om paketpriser. Specialintresset gick tillbaka till lösningsfokuserad coaching.